Maria

Godmorgon.

Kategori: Allmänt

 
 
Godmorgon. Har sovmorgon och lyssnar på det här. Bra båda!
 
Kram
 

Här bor jag.

Kategori: Allmänt

 

Hej på er! Tänkte visa hur det ser ut där jag bor när det 1. är nystädat 2. jag lagt nå mysiga filter på bilderna.

 

Välkomna in ;-)))


Soffan har jag suttit i ca 2 gånger sedan jag flyttat hit, men den e bra avlastningsplats för t ex smutsiga kläder..............

 

 

Gillar att ha kökssoffa, känns så hemma! Duken och krukan köpte jag förra veckan för sammanlagt 13 svenska riksdaler.

 

Och fyndade gamla reklamaffisher i en museum-shop som skulle stänga ner.

 

Det var det! Kom och hälsa påååååå!

Kram och puss! 



Söndagslista!

Kategori: Allmänt

Söndag idag och jag sammanfattar veckan i en lista:

Veckans humör: Blandat pepp, trött, pigg, glad, lite nervös. 

Veckans vill ha: Besök från umeå!!!!!

Veckans köp: Har nog aldrig köpt så mycket i hela mitt liv som jag gjorde förra veckan. Den här veckan har jag chillat lite mer och mest köpt mat, men sen ett par så himla sköna skor också!

Veckans favoritplagg: Svarta jeans, har det jämt nu för tiden.

Veckans frisyr: Okammat och mycket mössa som vanligt.

Veckans händelser: Haft haft skola, varit på museum, lagat middag med två klasskompisar, parkhängt med stora delar av klassen, varit på malmö högskolas välkomstdag, varit på skolan 12 timmar en dag, hjälp till med ljud och scen på nå spelningar och idag ska jag jobba med ljud och ljus på föreläsningar. 

 
 
 
 
 

Veckans sämsta: Att det är långt att cykla till stan och skolan, att det suger att diska (</3) och att jag inte än känner någon här superbra vilket mestadels känns lugnt men när en börjar tänka på att alla som jag känner bra bor så stört långt härifrån kan det kännas lite ensamt. 

Veckans saknad: En ugn och ett piano!

Veckans festligaste: Igår var rätt festligt, där jag hjälpte till med ljud. Det hela var i en gammal industilokal som var najz fixad och var peppiga konserter, peppiga människor och när jag trampade hemmåt hade de dragit igång kareoke(?). 

Veckans måltid: De som jag blivit bjuden på :') Två luncher och en middag!

Veckans borde: Köpa kursliteratur och lite annat till skolan.

Veckans godis: En påse från hemmakväll :)

17 år!

Kategori: Allmänt

 
 
 
Idag blir min finaste finaste lillasyster hela 17 år! Hjälp vad tiden går fort. Hade velat krama henne och äta massa tårta med henne idag. Men vi ses snart ändå, kom och hälsa på mig Johanna så kan vi äta tårta i efterskott!
Puss!
 

Söndag.

Kategori: Allmänt

Hej hej på er! Igår hade jag bott här i prick en vecka. Har gått fort och långsamt på samma gång!
 
I tisdags började vi våran första kurs som heter Introduktion till scenproduktion. Det är en kurs där vi lär oss grunder i rätt mycket och en massa säkerhet. I veckan har vi lärt oss koppla upp ljudsystem, gått igenom lampor och lärt oss bygga trossar som ni ser här på bilden. De flesta lektionerna har vi i blackboxen (på bilden) som är våran utbildnings egna. Superlyxigt känns det att vi har så bra lokal och jag tror vi kommer göra en massa bra saker där de närmaste åren!
 
Har varit rätt mycket med nya klasskompisar i veckan. Försökt lära känna Malmö stad, picknickat i regn i Folkets park, varit lite på inspark (som tyvärr visade sig vara dåligt uppstyrd), ätit falafel, druckit öl på ett himla trevligt ställe (det på bilderna ovan) och fikat.
 
Igår cyklade jag, med flera hundra fåglar ovanför huvudet, hem till min klasskompis Frida och senare for vi till Kulturbolaget för att träffa fler klasskompisar och dansa halva natten. Kul kväll! 
 
Och idag har jag mest ätit och sett Prison Break i sängen. 
 
Kramar från Maria.

Första dagarna.

Kategori: Allmänt

Nu bor jag i Malmö. Känns jättekonstigt att säga. Jag bor i Malmö??!?!? Jag börjar komma i ordning här i alla fall och google maps i telefonen är min bästa vän! <333
 
Jag kom hit i lördags och sedan dess har jag flyttat in i min källare, skaffat en cykel, varit heldag på ikea, köpt för mycket på ikea för att ta på cykel (men tagit mig hem med allt tillslut), blivit visad runt häromkring där jag bor av dem jag hyr av + nå släkt och en familjevän till dem, åkt buss utanför malmö och köpt begagnade högtalare och så - börjat skolan! 
 
Är hur peppad som helst på utbildningen! Idag har vi vår första lektion i PA-uppkoppling och nästa helg ska jag och några från klassen jobba hela helgen med några föreläsningar - bygga scen, sköta ljud och ljus och streama dem. Känns skoj! Och ikväll börjar vi insparkas!
 
 
 
 
 
Kramar!