Maria

Sanningens fjäder.

Kategori: Allmänt

 
För några år sedan fotade jag mer eller mindre varenda dag. Nu knäpper jag på min systemkamera kanske en gång varannan månad och jag hinner nästan glömma hur den fungerar emellanåt. I måndags bestämde jag och Johanna oss i alla fall för att fota, precis som vi gjorde mycket förut, och så här blev tre av bilderna. Fina syster!
 

Johanna.

Kategori: Allmänt

 
 
 
Har fint besök!
 
 

20/10

Kategori: Allmänt

 
Hej! Idag har jag varit på loppis och köpt två koppar och två tallrikarför 5 spänn styck. Bästa grejen att inte köpa nytt ju - pga är superbilligt och gör att en ofta kunna köpa nytt och byta ut med gott samvete och lämna in gamalt så det bara går runt liksom. Jag har också promenerat och sett serier och druckit för mycket kaffe och pratat med Josefin och gjort musik och läst och ätit glass och nu hade jag tänkt göra mat som ska räcka hela veckan.
Tjohejs!

Några oktoberbilder.

Kategori: Allmänt

 
 
 
 
 

Tre skoj saker!

Kategori: Allmänt

1. Om tre veckor kommer finaste Johanna och hälsar på mig här i Malmö!!!!!!!!!!!! 
 
 
2. Och om 4 veckor tar jag flyget för att vara med bästa Josefin i bästa London!!!!!!!!!!!!!!!!! IHHHH!!!!!
 
När vi var i London 2012!!
 
3. Och om sex veckor spenderar jag helgen hemma i UMEÅ!!!!! Då ska vi hitta på en massa skoj och bra!!!!!!!
  
 
 
 

1 4 8 4 2 9

Kategori: Allmänt

Hej hej på er! 
 
Nu var det ett tag sedan vi hördes så vi ser lite vad som hänt sedan dess.
En ledig tisdag åkte jag och min klasskompis Frida (efter en väldigt ohärlig löpning för att precis hinna med bussen) utrikes. Nämligen till Köpenhamn.
 
Köpenhamn ligger bara en timma bort med buss. Där kollade vi in stan, gick runt i hamnen, drack kaffe och gömde oss för regnet i några timmar, åt hamburgemiddag, letade en klubb som skulle va najz, tappade bort oss så det blev ingen klubb, drack istället en öl på rockbaren och tog ett nattåg hem. Kul med endagssemester!
 
En fredagmorgon var jag helt plötsligt 20 år och firade dagen själv med en bulle. 
 
Nä skoja. Firade först med familjen över skype och efter en lång skoldag kom några klasskompisar hit för att äta hamburgare och chokladbollar med grädde innan vi trampade ner till stan för att träffa ännu fler ena och ~svira~ halva natten. Alltså detta var en sådan stört fin dag!! :') Fick massa fina brev, fina sms, fina telefonsamtal och fina paket och hade sådan vilken-tur-jag-har-som-har-så-fina-vänner-så-fin-familj-och-fin-släkt-känsla i magen hela dagen! 
 
 
 
Och såhär såg en annan fredag ut. Hade på mig glittersockar jag fått av Josefin och planerade en skoluppgift hela hela dagen. 
 
 
Och på kvällen hade vi klassfest. 
 
Det var kul. Gillar min klass!
 
 
En annan dag pluggade jag halva dagen vid en liten sjö och gjorde sedan höst på min vägg.
 
 
I skolan gör vi en massa viktiga saker. Som att spela spel med stenar och ja... bygga ilskna djur i papp....
 
Är superdålig på att dokumentera bra saker nu för tiden. Ska skärpa mig för det är kul att ha sånt sparat!
 
Glad fredag! Kramar