Maria

hallå hallå

Kategori: Allmänt

 
Hej Internet! Hur är det?
 
Är ju dåligt på att använda den här platsen, men det är ju roligt att ~dela med sig~ lite av livet så ska kanske börja hänga här med. Det vore ett bra tillägg i min samling av saker att göra istället för att arbeta med mitt examensarbete. Japp, det gör jag i vår - skriver examensarbete. Ett arbete på en hel termin innebär en massa självdisiplin vilket är något jag har ca 7% av den tiden jag "jobbar" med arbetet och resterande 93% har jag mest ångest och är arg på arbetet.  
 
Men det finns fördelar med att skriva arbete också. Kan t ex träffa kompisar när som helst då jag har få tider att förhålla mig till, kan åka till Åre eller Stockholm några dagar eller någon vecka bara för att jag kan, kan själv välja vilka jag vill plugga/sammarbeta med, kan välja att plugga från morgon till kväll en dag för att sedan vara ledig nästa, kan ta paus när det är bra väder för att istället vara ute.
 
Nu t ex ska jag gå ut och carpa sol istället för att hänga vid datorn. Och ikväll ska jag jobba på konsert för att sen gå på fezt.
Ha det fint så hörs vi här snart igen?! Puss.