Maria

Malmö

Kategori: Allmänt

  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 
Packar och städar för idag flyttar jag ut från källaren jag bott i de senaste fyra månaderna och ikväll åker jag till Umeå. Har nu gjort min första termin här i Malmö och det har varit lite upp och ner men mestadels bra och fint. Är så himla glad att jag vågade flytta för jag har lärt känna så en så himla bra stad och så himla fina personer.
 
Vi ses i januari igen Malmö!

12 december

Kategori: Allmänt

 
På något sätt har tiden gått så himla fort på senaste och det har nyligen slagit mig att den närmsta veckan kommer innehålla orimligt många saker för en vecka. Ska visst hinna gå i åtta luciatåg, gå på två julmarknader, göra ett sceniskt grupparbete, packa ihop allt jag har här och flytta det till en kompis, gå på jul-fest, göra två låt-arbeten till skolan, sjunga på julkonsert, ha sceniskt grupparbete-redovisning och se på redovisningar, julfika, flyttstäda hela min källare, spendera en eftermiddag på ett lekland, ha leka julklappslek och äta pepparkakor-kväll och flytta ut samt åka till Umeå. Men det ska bli fint.
 
Igår åkte jag jag skridskor till en flicka jag är mentor till. Gillar inte ordet mentor för att det låter som jag ska lära henne en massa, men det hela går ut på att vi ska ses en gång i veckan och göra saker vi känner för att göra. Så igår åkte vi skridskor i folkets park och det var så roligt. Hon har inte åkt så mycket skridskor så vi åkte runt runt på den frysta dammen i två timmar och jag lärde henne lite tips, tog emot henne när hon höll på att ramla och så lekte vi lekar. Kul och bra. Sedan fick jag ett ryck när klockan var borde-ha-sovit-för-länge-sen och skänkte massa pengar till bra saker. Men sådant är ju bra så ibland är det bra att nät-handla när en är för trött för att tänka riktigt klart.
 
Kram!

Fredagsförmiddag.

Kategori: Allmänt

Hej! Här i Malmö är det storm. Därför skippade jag att åka och träna nu på förmiddagen och stannade istället hemma. Smart val!
 
Istället har jag färgat utväxten. Den blev supermörk. Älskar att ha nyfärgat håret.
Och så har jag druckit för starkt kaffe utan mjölk. Var inte så gott.
 
Och ätit pepparkaksdeg...
 
... SUPERGOTT!
 
Hoppas ni har en bra fredag!
 
Nu ska jag ut i stormen, hoppas jag ej blåser bort. KRAM!
 
 

Mer Jul

Kategori: Allmänt

När vi ändå är inne på jul så har jag haft en himla julig helg.
 
 
Var på en väldigt kul första advents-fest! Vi hade glitter och grankvistar i håret för att ha julgranstema men jag fick höra att jag mest såg ut som asterix i asterix och obelix...
 
 
Ljussatte en kyrka på två julkonserter. Väldigt fina och gav bra med julkänsla
 
Och såg på julkalendern! Såklart! Tycker den hittils är väldigt bra + känns väldigt potensiell.
 
Och så lyssnar jag på julmusik nästan hela tiden och när jag inte gör det så har jag ändå någon jul-låt i huvudet.
 
Kram och hej då! 
 
 
 

December.

Kategori: Allmänt

 
Har gjort någon slags julnedräkning på min vägg och fikat jul-te och pepparkaksdeg.