Maria

Genom några telefoner.

Kategori: Allmänt

 
 
 
 
 
 
 
 
Så här har de senaste veckorna blivit fångade genom några iphones. Piteå-helg, kräftskiva, bo hos josefin, hälsa på Camilla, baka, åka på utflykt, fika, vara med släkten, göra spexig present, packa och kalasa. Stört bra alltså!
 
 
 
 
 
 

Söndag.

Kategori: Allmänt

Idag är det söndag och nu har jag fem dygn kvar i Umeå innan jag sätter mig på ett nattåg tillsammans med några för tunga väskor för att flytta till Malmö och en liten källarlägenhet.
 
Ikväll har jag packat och det känns himla vemodigt. Men snart ska jag packa upp allt i ett nytt boende och jag är stört pepp på att göra det fint och knasigt där så det känns hemma!
 
Har de senaste veckorna börjat uppskatta mitt Umeå-rum lite extra. Gillar att bo i ett rum med en halvtrasig ljusslinga, ett påskägg, massa bilder upphängda i klädnypor och en Coronahink jag köpt för en tia.
 
 
Maria

Nytt.

Kategori: Allmänt

I slutet av Juli förra året skrev jag på en gammal blogg:
Om en månad och två dagar börjar jag en ny klass på en skola som ligger mitt ute i ingenstans. Och om mindre än en månad och två dagar har jag packat våran gamla combi full med lampa-gardiner-matta-kläder-sängkläder-bilder-böcker-blommor och mer för att flytta. Och fastän det bara är för ett år så känns det så himla stort och så bra läskigt kul hemskt på samma gång. 
 
Nu är det året förbi och det är snart dags för ett nytt äventyr. Och den här gången ska jag inte flytta till en by 20 mil hemifrån med ~150 invånare utan till Sveriges tredje största stad över 100 mil från Umeå. Än en gång känns det bra läskigt kul och hemskt på samma gång men kanske inte lika läskigt och hemskt utan mer bra och kul. För det senaste året har jag blivit så mycket säkrare på att jag faktiskt klarar av och vågar mer än jag trott och det känns så himla bra!
 
Så Malmö. På tre veckor ses vi och vi ska ha det stört fett!
 
Och en ny stad (eller by) behöver en ny blogg. Så välkommna att följa med nu!
 
Kram från Maria